Home Tips & Tricks Petdating.be – Voor singles met passie voor dieren

Petdating.be – Voor singles met passie voor dieren

3690
DELEN
Logo petdating

Ben je single en heb je passie voor dieren? Dan kun je je vanaf nu gratis voor 3 maanden inschrijven op Pet-Dating.be

Weinig onder ons zijn bereid de onvoorwaardelijke liefde die we van onze beestjes krijgen op te geven voor een potentiële partner. Daarom heeft Petdating.be de ideale omgeving opgesteld om een partner te vinden die dezelfde liefde als jou deelt.

Petdating.be – doelbewust

Het doel van petdating.be is om zo veel mogelijk singles met dezelfde passie met elkaar in contact te brengen. Je maakt niet alleen kans om jouw ideale partner tegen te komen, je kunt ook heel wat nieuwe vriendschappen opbouwen. Ook singles die geen huisdier hebben kunnen zich inschrijven, zolang ze maar openstaan voor iemand die wel dieren heeft of er graag zou willen. Petdating.be streeft er naar om mensen met eenzelfde liefde en passie voor dieren samen te brengen.

Voor singles met passie voor dieren

Petdating.be – meer dan een datingsite

Pet-Dating.be biedt meer dan alleen een datingsite.
Je kunt er van een blog genieten met tips over daten, leuke weetjes over dieren, verhalen, enzoverder, …
Eens je ingeschreven bent, kun je gebruik maken van 7 verschillende forums, onderverdeeld per dierensoort, waarop jullie vragen en tips over jullie beestjes kunnen delen.

Op termijn zal Pet-Dating ook evenementen organiseren. Daar werken ze momenteel aan. Hou deze website verder in het oog om aan alle evenementen deel te kunnen nemen.

Veel plezier en succes met het daten!

DELEN
Vorig artikelBarbet
Volgend artikelAdoptie van een hond helpt tegen je depressie