Home Tips & Tricks Opvoeding Top 5 hondengeschenken

Top 5 hondengeschenken

3059
DELEN
top geschenk hond

We willen allemaal ons trouwe viervoeter wel eens extra verwennen. We doen dit door extra snacks te kopen en te geven, heel wat speeltjes in huis te halen. Onze honden zijn er dan ook oprecht heel blij mee. Maar ken jij de top 5 hondengeschenken waarmee je je hond echt gelukkig maakt?

Lees ook:

Honden en hun karakter

Top 5 hondengeschenken:

 1. Een originele geschenkdoos bij BeestFeest!
  Het is dan ook heel eenvoudig te bestellen. Je klikt aan welk huisdier je hebt en voor hoeveel budget jij je hond wilt verwennen. BeestFeest vult een doos voor je hond vol met lekkers, speeltjes en accessoires. De speeltjes zijn aangepast volgens thema en het weer. Zo kan je hond onmiddellijk van deze complete geschenkdoos genieten!
 2. Het KONG voordeelpakket.
  In dit voordeelpakket vind je enkele verschillende speeltjes van KONG waar je hond met veel plezier en overgave mee kan spelen. Deze KONG speeltjes zijn dan ook extra stevig en gaan niet gemakkelijk stuk. Ideaal om de zomer tegemoet te gaan en samen buiten te spelen!
 3. Fetch ‘N treat
  Dit leuk speeltje zal je hond meer dan leuk vinden. Hiermee kan hij uren spelen zonder je te storen. De Fetch ‘N treat zal dan ook zijn beste speelvriend zijn tijdens mooie dagen. Bovendien leert je hond apporteren en zal hij uren kunnen rennen.
 4. Verjaardagscadeau voor je hond
  Is het bijna de verjaardag van je hond? Waw dan is het echt feest en al zeker met deze verjaardagscadeau voor honden van BeestFeest. Wat er zo speciaal is? Wel speeltjes zijn aangepast naar je grote of kleine hond, doos zit vol lekkers en ook de versiering en de feesthoed is erbij! Hiermee is het ook feest in de doos en kan de mooie dag van je trouwe vriend zeker niet meer stuk.
 5. En we mogen ook de baasjes niet vergeten…
  Dat is het motto dat we zowel bij hondadvies als BeestFeest dragen. Tenslotte zorgen zij ervoor dat onze honden zich op en top voelen en zo hard worden verwend. Daarom hebben we natuurlijk ook heel wat leuke artikelen voor de baasjes!

Top geschenken voor top honden en de baasjes

Met deze top 5 hondengeschenken kunnen we zowel hond als baasje in de watten leggen.

En zo hoort het! … Want hond blij is baas blij en omgekeerd.

Deel deze blog zodat ieder baasje weet wat hij/zij kan doen voor hun trouwe viervoeter.

Lees ook:

Heeft mijn hond echt een tuin nodig?

Het verhaal van Harley

 

DELEN
Vorig artikelHonden en hun karakter
Volgend artikelHollandse herder